XII Mostra de la vida tradicionaLa realització de l’event “Mostra de la vida tradicional: Vilafamés 1900” tindrà lloc aquest any entre els dies 1 i 3 de maig.

L’ajuntament, juntament amb les associacions locals està preparant ja l’esdeveniment “Mostra de la vida tradicional: Vilafamés 1900”. La inauguració tindrà lloc el dia 1 a les 11:00 h. en l’Ajuntament.

Com cada any Vilafamés es transformarà durant aqueix cap de setmana amb la volta a la forma de vida de començaments del segle XX, amb la mostra d’activitats tradicionals i oficis, ambientacions d’espais públics, etc.

Així, entre les ambientacions que es té programat realitzar estan el safareig, l’elaboració de sabó, “orrelletes” i rotllos, la modista, el forn de coure pa, la mostra d’instruments musicals antics, la taverna, el cinematògraf, l’escola i la farmàcia, juntament amb el metge, la caça en el “parany”, el molí d’oli, l’elaboració de crispetes, espardenyes, cabassos, “figues albardaes” i bunyols, la matança del porc, el barber, el pintor, i un llarg etcètera.

impulso_logo

logodipuh_color

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).