Les activitats esportives van ser les protagonistes de la tercera jornada de la Setmana Cultural a Vilafamés, amb un gran seguiment per part dels veïns i veïnes de la localitat. Una de les cites més tradicionals, la marxa infantil ciclista a l’antic camp d’aviació, va congregar a més de 100 persones. Famílies senceres van recórrer els més de tres quilòmetres que separen la població d’aquest museu a l’aire lliure, que fa un recorregut per la història recent del poble.

Els grups de ciclistes van eixir a les nou del matí des de la plaça de la Font, on es van repartir els dorsals i camisetes. Pares, mares i fills i filles van realitzar sense cap incident el recorregut fins arribar al destí, on l’organització va oferir un esmorzar, gràcies a la col·laboració de Rafael Galindo. Durant l’estada al camp d’aviació, van poder visitar l’antiga torre de telecomunicacions de l’aeròdrom, el refugi antiaeri de l’Estat Major del Camp, les cuines per al personal o 200 metres de trinxeres transitables, que es van recuperar l’any 2018.

L’altre punt de trobada de la jornada era la zona de l’aparcament de la Font d’En Jana, on es va celebrar la IV edició del Concurs de Tir i Arrossegament. Més de 20 participants, arribats des de diferents llocs de la geografia valenciana, van demostrar les seues habilitats i força per superar les dificultats que planteja l’arena als cavalls participants. Més de 200 persones van seguir tant la prova matinal com la de la vesprada, una cita que estava patrocinada per la Caixa Rural.

L’Homenatge a la Tercera Edat, va posar el punt i final a la programació del diumenge. Un concert de la Rondalla l’Ullastrar, que va tindre lloc al local de l’Associació Cultural la Roca, va reunir a un públic fidel que va gaudir del repertori interpretat pels músics de l’agrupació.