Reina, dames i comissió de festes amb l'alcalde / Reina, damas y comisión de fiestas con el alcalde

Amb un espectacular castell de focs artificials Vilafamés ha acabat 10 intensos dies de festes patronals. L’edil de festejos, Óscar Sánchez ha mostrat la seua satisfacció “perquè la gent tenia moltes ganes de tornar a la normalitat. Han estat variades, participatives i multitudinàries als actes que s’han organitzat”.

Sánchez ha incidit que “des del consistori no podem sinó agrair el paper de tots els que han fet possibles aquestes celebracions que afrontàvem amb molta il·lusió”. Així mateix, ha apuntat que els actes s’han desenvolupat sense incidències destacables tenint en compte que els caps de setmana, especialment el segon, han tingut un seguiment massiu.

Cal destacar que durant la setmana de festes ha funcionat el punt violeta contra les agressions sexuals. Així mateix, s’ha realitzat una important inversió en seguretat amb la presència constant d’ambulància durant els esdeveniments, suport a la policia local per part de seguretat privada i reforçament de totes les tasques de prevenció.

Aquest any, a més, el cartell taurí ha brillat i això ha suposat l’arribada de centenars d’aficionats. Més enllà dels bous les disfresses, les activitats infantils, el patrimoni, el futbol, el concurs de postres, el correfoc, el musical, el sopar popular, les festes dels més joves, els actes religiosos, la Serenata al Bou, el teatre, la reina i les dames… han omplert la localitat d’alegria, diversió, bon ambient i uns dies inoblidables.