juego lucky jet
agropacifico.mx

– La proposta literària funcionarà des del dilluns 20 de febrer fins al dissabte 11 de març

El suspens i la tensió definitòries de la novel·la negra i policíaca coparan el protagonisme durant les tres pròximes setmanes a Vilafamés. La XIV edició del festival literari Castelló Negre aterra per primera vegada en la localitat, on es realitzaran dues activitats en les quals es promocionarà el gènere literari. Del 20 de febrer a l’11 de març funciona tot el festival en les diferents seus que participen, repartides per la província de Castelló.

Pel que respecta a Vilafamés, l’organització ha elaborat dues activitats. En el CEIP Sant Miquel, l’alumnat treballarà l’activitat ‘Un cas amagat a la Biblioteca’, on hauran de descobrir el fosc secret que atemoreix a tota la localitat. Xiquets i xiquetes hauran d’ordenar els successos tal com Sherlock Holmes faria, encara que també hauran d’encarregar-se d’escriure el final de la història. D’altra banda, el jove escriptor canari Pablo Martín visitarà la biblioteca municipal per a presentar els seus últims treballs i, alhora, conversar amb el públic sobre els gèneres literaris.

La proposta literària de Castelló Negre pretén acostar a les noves generacions aquest gènere que ha atrapat al llarg del segle XX a milers de persones amb autors tan significatius com Agatha Cristie, Conan Doyle, Lorenzo Silva o Vázquez Montalbán. Ara, Vilafamés es tenyirà de negre i s’omplirà de detectius per a destapar els casos més complicats amb astúcia i valentia.