juego lucky jet
agropacifico.mx
Cartell del motocròs a Vilafamés

Entre el 16 i el 22 de gener Vilafamés es convertirà en l’epicentre del motocròs europeu amb la celebració d’una prova internacional en la que competiran pilots arribats d’Europa i Amèrica. L’alcalde de Vilafamés, Abel Ibáñez, ha destacat que “al voltant de 600 pilots es reuniran en les instal·lacions del RedSandMxPark situat vora la carretera CV15”.

Ibáñez ha incidit en que serà un gran esdeveniment per a Vilafamés i el seu entorn. “Es preveu l’assistència de més de 5.000 persones procedents de tot el territori nacional, Anglaterra i França, principalment”, segons ha relatat l’edil.

Des que l’organització de l’esdeveniment es va posar en contacte amb el municipi per a organitzar la competició, el consistori ha treballat en la tramitació de tots els permisos necessaris. Per a l’alcalde “serà una gran oportunitat per a Vilafamés i la comarca de la Plana Alta ja que milers de persones relacionades amb l’esport arribaran a la zona, s’allotjaran i podran disfrutar del nostre paisatge, casc urbà declarat Bé d’Interès Cultural, i gastronomia”.

Ibáñez ha incidit en que aquest tipus d’esdeveniments consoliden l’aposta turística de Vilafamés com un dels pobles més bonics d’Espanya i afavoreixen l’arribada de visitants.

Els millors especialistes d’Austràlia, Estats Units, Anglaterra, Holanda, Bèlgica, Noruega, França, Itàlia, Lituània, Rússia, Alemanya o Polònia arribaran fins a la localitat de la Plana Alta.

Butron, Olsen, Mewse, Covington, Seewer, Anstie, Paulin, Nagl seran només alguns dels pilots que han confirmat la seua presència. Les entrades ja es poden adquirir en aquests enllaços:

https://www.elcorteingles.es/entradas/deportes/entradas-redsand-motocross-6-dias-del-16-01-al-22-01-17-vilafames-0000085MI0000085MH00000859v

http://www.redsandmxpark.es/the-first-race-tickets/

Es pot trobar més informació en www.redsandmxpark.com

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).