Nova web vilafames.es

La iniciativa forma part d’un ambiciós pla de renovació tecnològica a la localitat

L’Ajuntament de Vilafamés ha presentat la renovació integral del web municipal www.vilafames.es, encara en fase de proves i desenvolupament. Serà una web més moderna, atractiva i adaptada per a tot tipus de dispositius: telèfons mòbils, tauletes i ordinadors convencionals. A la presentació el regidor de Noves Tecnologies, Sergi Trilles, amb l’alcalde, Abel Ibáñez, han destacat que “serà transparent i accessible per a tots els veïns, veïnes i visitants”.

El web forma part d’un programa de renovació tecnològica que ha posat en marxa l’equip de Govern del Pacte del Batlle. En aquest procés s’ha creat l’app Vilafamés Informació, que permet la participació directa dels veïns en contacte amb l’Ajuntament. Així mateix s’ha posat en marxa el sistema de bans a través de Whatsapp que ja compta amb més de 700 usuaris. D’altra banda s’han instal·lat sis nous punts d’accés wifi. En el projecte també s’han renovat els equips informàtics del consistori i la biblioteca o s’ha instal·lat una estació meteorològica en temps real connectada amb Avamet.

VIDEO EXPLICATIU

-Nova web

A la nova web al menú inicial es pot accedir a tota la informació relativa al consistori: l’alcalde i la seva agenda, els regidors, els plens, ordenances i portal de transparència.

Al portal es podrà accedir de manera fàcil i intuïtiva a tots els serveis que ofereix el municipi: l’app Vilafamés Informació, el butlletí d’informació municipal, les instal·lacions municipals, les farmàcies de guàrdia, la recollida de residus …

La pàgina no oblida la història, el patrimoni, les rutes, la gastronomia, les tradicions i les festes de Vilafamés. Les notícies, l’actualitat, l’agenda, els avisos i bans són també una part important. La web conté un menú d’accés ràpid denominat “Vilafamés més a prop” que permetrà als navegants tenir a un sol clic de distància el contingut més rellevant de cada època de l’any. També ofereix un menú en el qual hi ha un accés directe a la seu electrònica, la guia comercial, el portal de transparència o l’estació meteorològica. Així mateix s’ofereix un accés directe al Museu d’Art Contemporani i al paratge natural de Sant Miquel així com a tot allò que pot ajudar a identificar als veïns i visitants amb Vilafamés.