Cartell Gala de l'Esport de Vilafamés

Vilafamés celebrarà el proper divendres 23 de desembre la gala de l’esport local. El regidor d’Esports, Lluís Torlà, ha apuntat que “es tracta d’un reconeixement a tots els esportistes locals a títol individual i col·lectiu. D’esta manera tot el poble els retrà homenatge per les seues hores d’entrenament i l’esforç que dediquen cada dia per superar-se”. L’acte es desenvoluparà a les 19.30h en els salons de la Caixa Rural.

A l’acte un vídeo presentarà a tots els homenatjats. Per això s’ha realitzat un reportatge que resumeix la seua activitat.

El Club de Caçadors “Sant Huberto” rebrà el reconeixement pel seu treball en la conservació i manteniment del paisatge de la localitat. El C.F. Vilafamés veurà reconegut pel seu ascens a primera regional. El club ciclista Cudol Roig serà homenatjat per tots els esdeveniments esportius que organitza durant l’any, igual que el Club de Muntanya.

En categoria individual han de ser reconeguts el ciclista Marc Renau Marco, pel seu primer lloc en el memorial sub-23 Lluís Kratochouil, Nicolás García Edo per la seua participació en la lliga nacional de Hoquei infantil, Sandra Cervera Martí pel seu primer lloc al circuit Diputació de carreres de asfalt, David Segarra Blasco, pel seu cinquè lloc a la Copa d’Espanya de Muntanya sub 21, Isaac García Edo per la seua presència a la lliga Élite Nacional d’Hoquei en línia, Patricia Rodríguez Alonso pel seu tercer lloc en el campionat d’Espanya de Taekwondo en categoria cadet, Elena Tena Edo pel seu segon lloc a l’Open Ciutat de Benicàssim de Taekwondo i David Oliver Blasco pel seu primer lloc en el campionat d’Espanya absolut de trial TR4.

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).