La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Vilafamés ha fet una valoració molt positiva de la programació nadalenca organitzada a la localitat. Després de recollir l’opinió d’associacions i veïns s’ha constatat que ha estat una programació variada per a totes les edats, que totes les activitats han tingut una notable resposta de públic i que va tenir un especial èxit el sopar de cap d’any organitzat al pavelló.

El regidor de Festes, Sergi Trilles, ha agraït a totes les associacions de la localitat que han col·laborat en l’organització d’activitats ja que “sense elles haguera estat impossible dissenyar una completa programació nadalenca”.

Concerts, teatre, el pessebre, audicions, presentacions literàries, carreres, nits de festa, la visita del patge reial … han omplert la carpa central situada a la Plaça de la Font, la sala de l’associació musical la Roca, l’església i, en definitiva, han donat ambient a la localitat.

D’esta manera s’ha aconseguit que els veïns de la població s’hagen quedat durant estos dies al municipi, especialment en les nits de festa. A més s’ha ofert una interessant oferta cultural i lúdica als visitants que han arribat a la localitat o s’han allotjat en els establiments del municipi.

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).