L’Ajuntament de Vilafamés ha convocat un concurs de ‘selfies’ amb l’objectiu de promocionar els valors del Paratge Natural Municipal (PNM) de Sant Miquel. Aquesta iniciativa promoguda pel Consell de Participació del PNM és una de les diferents accions que aquest òrgan impulsa per a donar a conèixer els atractius patrimonials i naturals de la zona.

El president del Consell del PNM, Sergi Trilles, ha animat a veïns i visitants a participar i donar a conèixer, d’aquesta manera, l’entorn del paratge fent-se una fotografia ‘selfie’ i pujant-la al seu perfil de Facebook amb l’etiqueta #paratgeSantMiquel,”. Trilles ha explicat que “la celebració aquest cap de setmana la romeria de Sant Miquel és una bona oportunitat”.

L’organització acceptarà els ‘selfies’ que es publiquen fins el pròxim dilluns dia 12 de març i fins el dia 18 es comptabilitzaran els “m’agrada” que hi hagen en cadascuna de les fotografies. El dia 21 de març es donarà a conèixer el guanyador o guanyadora del concurs, el qual obtindrà un lot de productes locals valorats en 50 euros.

S’ha de recordar que el Paratge Natural Municipal de Sant Miquel es caracteritza per albergar una frondosa pineda mentre que els pit-rojos, el picot garser gros o les aus rapinyaires forestals integren part de la seua fauna. A més en el paratge s’ubica l’ermita de Sant Miquel, que és visitada pels veïns de Vilafamés el quart diumenge de quaresma i amb motiu de la romeria a aquest enclau.

Les bases del concurs es poden consultar al Facebook de l’Ajuntament de Vilafamés o al Facebook del Paratge Natural Municipal de Sant Miquel.