juego lucky jet
agropacifico.mx

L’Ajuntament de Vilafamés enceta les propostes estivals amb la segona edició del programa ‘Viu l’estiu en família’, amb el qual se pretén que tots els membres de la unitat familiar, tant grans com menuts, compartisquen les activitats organitzades amb l’objectiu de estimular i enfortir els vincles familiars.

La programació, que s’allargarà durant tot el mes de juliol i s’iniciarà el pròxim dissabte 1 de juliol amb la ‘Minicims’, una activitat coordinada pel Club de Muntanya Vilafamés i que consta de un bon grapat de propostes com per exemple jocs d’aigua, tirolina, slackline, curses, etc., per a les quals caldrà inscriure’s abans del dia 28 de juny. Les actitivitats tindran lloc a Monte ‘Estepar’ i s’allargaran des de les 9.30 fins les 13.30.

Per a la resta de dissabtes del mes de juliol s’han programat diversos tallers. El primer tindrà lloc el dia 8, i serà el taller de dansa ‘Proyecto mis brazos, mis codos, mis pies y mi boca’. El següent cap de setmana, el dia 15, tindrà lloc taller de Ioga, per a continuar el dissabte 22 en el taller de cuina i concloure el dia 29 amb un ‘rodacontes’ pel casc antic.

Els interessats en apuntar-se a lesactivitats organitzades per la Regidoria de Festes, amb la col·laboració del Club de Muntanya i de l’Associació d’Ames de Casa, podran fer-ho fins al dijous abans de la realització del acte, ja que les places estan limitades i es tindrà en compte l’ordre de registre.