L’Ajuntament de Vilafamés ha presentat la programació i el cartell de la campanya ‘Viu el Nadal’. Un total de 22 activitats dirigides a tot tipus de públic i que s’encetaran aquest pròxim dissabte, dia 16, amb la inauguració del Betlem a l’esglèsia de la Sang, el qual es podrà visitar tots els caps de setmana des de les 12.30 fins les 13.30 hores.

Precisament, els betlems seran els protagonistes aquest primer cap de setmana, en el que es realitzarà la representació per part dels xiquets i xiquetes de la catequesi de l’esglèsia parroquial, concretament el dissabte per la vesprada, mentre que el diumenge s’inaugurarà el Betlem de la parròquia de l’Assumpció. Abans, la nit del dissabte, tindrà lloc la ‘Nit del Rocio’, amb discomòbil.

Durant tres setmanes, la música, les activitats infantils, esportives i els espectacles per als més joves s’integraran en el paisatge urbà de Vilafamés. Entre els actes més destacats es poden citar la Fira de Nadal, la cursa de Sant Silvestre, el sopar de Cap d’Any o la cavalcada dels Reis Mags d’Orient. L’edil de Festes, Sergi Trilles, ha explicat que” l’objectiu ha sigut dissenyar una programació que siga del gust de menuts, joves i majors, per a implicar al major número de gent possible”.