L’Ajuntament de Vilafamés ha presentat la III edició dels ‘Cotxes bojos’, amb la publicació d’un vídeo promocional, realitzat amb l’objectiu de convidar a la ciutadania a gaudir d’aquesta iniciativa i d’atraure a un major nombre de participants. Enguany, la cursa tindrà lloc el pròxim dissabte 28 de juliol, fora de la programació de la setmana gran, com fins ara era habitual. El regidor de festes, Sergi Trilles, explica que aquesta decisió “suposa la consolidació d’una activitat que ha tingut molt bon resultats en les seues dos primeres edicions”.

El responsable municipal assenyala que la prova sempre ha sigut molt ben rebuda pel públic de Vilafamés i de les localitats de la comarca que acudeixen a veure la cursa, i espera que enguany s’incremente el nombre de participants. En l’edició anterior es van inscriure 19 equips, alguns vinguts de les comarques d’Alacant.

Per a la prova d’enguany es manté la normativa i el reglament de l’any anterior que limita a 4 el nombre de membres dels equips participants. Així mateix, els cotxes no podran comptar amb sistemes de propulsió i hauran de tindre almenys tres rodes, direcció i frens. També es limita la participació a un màxim de 30 equips. Hi haurà dos categories, una de velocitat i una d’originalitat, i es concediran tres premis a cadascuna. Un primer premi de 100 euros i trofeu, un segon de 50 euros i trofeu i un tercer que constarà d’un trofeu. Les inscripcions a la cursa es poden realitzar fins el dia 27 de juliol a les 14:00h a l’oficina de turisme de Vilafamés.