Vilafamés encetarà els actes previs a les Festes Patronals en honor de la Mare de Déu de l’Assumpció demà dissabte amb la ‘Nit del canvi’, un acte que serveix de presentació oficial de la nova reina de les festes i la seua cort d’honor. Serà a les 23.30 a la plaça de la Tanca.

D’aquesta manera, Idoia Bernat Gallego, la reina de les festes de 2018, i la seua cort, Anna Valls Verdoy, Cristina Bou Trilles, Balma Rico Trilles i Diana María Vico Casanova, replegaran de forma simbòlica, en forma de ram de flors, el testimoni de la mà de Neus Trilles, la reina de l’any 2015 i les seues dames Ivana Rodríguez Gil, Tania Ojeda Bermúdez, Anna Oliver Benet i Caterina Pachés Torlá. En acabar l’acte, que serà presentat per Marta Monfort, tindrà lloc un ball popular a la mateixa plaça de la Tanca amb l’actuació de l’orquestra Montesol.

Aquesta activitat és el preludi de l’acte de proclamació de la nova reina de festes i de les seues acompanyants, que tindrà lloc el primer dia les Festes Patronals, el pròxim divendres 10 d’agost. S’ha de dir que amb aquest nomenament, Vilafamés recupera la figura de la reina de festes i la seua cort d’honor després de dos anys sense candidates.