juego lucky jet
agropacifico.mx

L’Ajuntament de Vilafamés iniciarà el pròxim diumenge, 11 de març, les visites guiades per a grups a l’antic camp d’aviació de la guerra civil, un museu a l’aire lliure que va ser inaugurat el passat mes de febrer després d’haver passat un procés de recuperació.

Les visites estaran gestionades per la empresa ArqueoCas, la mateixa que va portar a terme els treballs de restauració d’aquest espai i estan dirigides a grups de entre 10 i 40 persones. Durant la visita es descobrirà, entre d’altres construccions, l’antiga torre de telecomunicacions de l’aeròdrom, el refugi antiaeri de l’Estat Major del Camp, les cuines per al personal o 200 metres de trinxeres transitables. En total, es poden contemplar 11.000 metres quadrats d’un espai que va ser construït l’any 1937 i que va estar actiu fins el juliol de 1938.

L’excursió també contempla la visita a l’exposició i col·lecció museogràfica que està ubicada a la Sala Quatre Cantons de Vilafamés. En conjunt, es realitza un recorregut de tres hores en les quals el guia acompanya en tot moment al grup. Les visites es poden reservar directament amb l’empresa ArqueoCas, o també a través de l’Ajuntament de Vilafamés i de l’oficina de turisme de la localidad.

El regidor de Turisme de Vilafamés, Lluís Torlà, explica que “aquest nou recurs turístic, únic a la Comunitat Valenciana, donarà més visibilitat a la població i servirà per a diversificar i ampliar l’oferta del municipi de cara als visitants i turistes”.