juego lucky jet
agropacifico.mx

Vilafamés ha sigut el punt final de la segona etapa que realitza el ciclista José Chamorro pel traçat que s’ha denominat “Camins de l’Ordre de Montesa’. Una aventura amb la que pretén recórrer i donar a conèixer una bona part de les poblacions que van formar part d’aquell senyoriu creat ara fa 700 anys per Jaume II i amb la que també vol reforçar els lligams entre els municipis de Montesa i Sant Mateu.

El protagonista d’aquesta història va ser rebut per l’alcalde de la localitat, Abel Ibáñez, a l’ajuntament després de finalitzar esta etapa. El primer edil va signar en dos maillots en els que figura el recorregut d’este itinerari a petició de Chamorro, amb l’objectiu de donar-los a les alcaldesses de Sant Mateu i de Montesa, en un acte que està programat per a setembre.

 

Un dels objectius d’aquesta iniciativa en la que el ciclista valencià recorre els 300 quilòmetres que separen les dos poblacions es commemorar i recuperar la història dels pobles. En este sentit, el regidor de Turisme de Vilafamés, Lluís Torlá, considera que esta iniciativa pot convertir-se en un reclam turístic per a la zona.