juego lucky jet
agropacifico.mx

Vilafamés acollirà el pròxim dissabte 16 de juny el I Testing Fotogràfic Paratge Natural Municipal (PNM) Sant Miquel. La iniciativa consisteix en què les persones inscrites a l’esdeveniment realitzen el major nombre de fotografies de la biodiversitat que conviu al PNM amb un clar objectiu: pujar-les al projecte que es denomina Biodiversitat Virtual amb el propòsit que es puguen identificar les espècies fotografiades.

Aquesta plataforma científica i divulgativa es basa en el treball cooperatiu i la participació ciutadana i consisteix en dotze galeries temàtiques de fotos on es recullen les fotografies digitals. Totes juntes conformen una base de dades ordenada taxoconòmicament que està gestionada pel col·lectiu sense ànim de lucre Fotografia i Diversitat.

L’Ajuntament i el Consell de Participació del PNM formen part del grup de col·laboradors d’aquesta activitat, totalment gratuïta, que també pretén que els participants puguen gaudir d’un dia diferent en aquest singular enclavament de la localitat de la Plana, un dels més estimats pels vilafamesins. L’activitat s’iniciarà el dissabte a les 9 del matí amb la recepció de participants i la presentació de l’esdeveniment. Durant tot el matí, els participants podran realitzar les fotografies, les quals es recolliran per part de l’organització sobre les 13.30 hores.

Els organitzadors no han establert cap requisit per a portar a terme la inscripció i, en aquest sentit, es pot inscriure qualsevol persona, encara que no tinga coneixements de fotografia ni de biologia. Per a finalitzar la jornada s’ha organitzat un dinar de germanor. La inscripció es pot realitzar al correu electrònic david@interpretayeduca.com o cridant per telèfon a l’Ajuntament de Vilafamés. Més informació a l’enllaç https://vilafames.org/agenda/i-testing-fotografic-pnm-sant-miquel/.