L’Ajuntament de Vilafamés obrirà al públic la nova àrea de descans ubicada a la zona del Quartijo, concretament al costat de l’esglèsia de la Sang, durant aquesta cap de setmana, coincidint amb la celebració de la Setmana Santa. Es tracta d’una nova edificació que “té com a objectiu embellir la zona i donar als visitants i residents de la zona uns bons serveis públics”, explica el regidor d’Urbanisme, Sergi Trilles.

Les instal·lacions compten amb lavabos públics, un porxe, diversos bancs i una font que afavoriran una major comoditat per als usuaris durant la seua utilització. La obertura d’aquest nou equipament es produeix una vegada s’ha adjudicat el servei de neteja i manteniment de la zona i les instal·lacions ja estan en condicions de poder-se utilitzar.

El responsable d’Urbanisme explica que “amb aquesta actuació es dota a la zona alta del municipi d’uns bons serveis que fins ara no tenia i, a més, els visitants del castell i el Quartijo voran cobertes les necessitats”. Al mateix temps, Trilles assenyala que “es millorarà la neteja d’una part molt turística del nucli històric”. El pressupost de l’obra ha sigut de vora 20.000 euros i forma part de les actuacions incloses en el Pla 135 de la Diputació de Castelló.