Vilafamés continua amb el seu calendari festiu. El pròxim divendres, dia 28, s’enceten les festes de Sant Miquel de Veremes amb la inauguració de l’exposició de fotografies del concurs ‘Paratge Descobert’ a la sala Esteva de la Caixa Rural, acte en el qual també es lliuraran els premis als guanyadors del certamen. La primera jornada continuarà amb un cercavila a càrrec del grup de bombos i tambors de l’Associació d’Amics de l’Ermita de Sant Miquel, col·lectiu que s’encarrega de coordinar i organitzar les activitats d’aquestes festes.

Les activitats gastronòmiques seran les protagonistes d’un cap de setmana que començarà amb el sopar de pa i porta el divendres, una nit que finalitzarà amb el show de la discomòbil The End. La jornada de dissabte s’iniciarà amb els actes organitzats per l’Associació de Jubilats i Pensionistes ‘Sant Miquel’. En concret, una missa a l’església parroquial de l’Assumpció i un dinar per als socis al local de l’associació, que finalitzarà amb un ball amenitzat per una orquestra. Per la vesprada tindrà lloc una marxa popular pels voltants de l’ermita.

El diumenge tindrà lloc la jornada gran de les festes que s’iniciarà amb un esmorzar popular i amb activitats infantils. La festa finalitzarà amb una paella monumental i una missa en honor a Sant Miquel de Veremes. El regidor de Festes, Sergi Trilles, agraeix “l’esforç del col·lectiu en organitzar totes les activitats”.