-Els nous banys també podran ser utilitzats pels i les turistes

En els últims dies ha començat la instal·lació de nous lavabos públics en l’edifici d’usos múltiples de la plaça Ferrer Fons, al costat del local dels jubilats i l’oficina de correus, molt pròxim, al seu torn, al futur Consultori mèdic provisional de Hermanas Mas on, al seu torn, es troben la Biblioteca i la farmàcia. Amb això, els nous lavabos d’ús públic podran ser utilitzats per tots els usuaris i usuàries d’aquests espais.

A més, la plaça Ferrer Fons és punt de trobada turística i cultural, amb el que els nous lavabos serviran, també, per a cobrir les necessitats de tots els veïns, veïnes i visitants que acudisquen a la zona per a gaudir de les activitats realitzades.

L’actuació consisteix en l’adequació de la planta baixa de l’edifici de Ferrer Fons per a reduir el local general i augmentar la superfície destinada a lavabos. A més, es crearà un accés independent als lavabos des del vestíbul d’entrada. Les obres, que han sigut adjudicades a una empresa local, estan valorades en 25.425,21 euros, i la seua data de finalització està prevista al novembre.