Inauguració de l'alberg

-Disposarà de 30 places i permetrà l’arribada de grups i joves

-L’ajuntament s’encarregarà de l’equipament de la instal·lació

Vilafamés compta des de hui amb un nou alberg municipal. A migdia s’inaugura aquesta nova instal·lació que comptarà amb 30 places per a tot tipus de grups. D’aquesta manera, segons ha apuntat l’alcalde de Vilafamés, Abel Ibáñez, “obrim les possibilitats turístiques de Vilafamés a l’arribada de joves, clubs esportius, agrupacions d’scouts o tot tipus d’associacions que desitgen allotjar-se en la població, gaudir del seu casc urbà o recórrer les rutes ecoturístiques”.

A les paraules d’Ibañez s’ha sumat el regidor d’Urbanisme, Sergi Trilles, qui ha assenyalat que “l’alberg arriba després d’un intens treball de l’Ajuntament. El nou equip de Govern s’ha encarregat de tots els tràmits administratius per a fer possible el finançament per part de la Diputació de Castelló. Quan vam arribar al govern municipal vam realitzar totes les tasques tècniques necessàries amb el treball conjunt dels regidors i del personal municipal”. La inversió ha sigut de 198.000 euros, finançats per l’administració provincial.

Inauguració de l'alberg

L’execució de l’obra ha estat a càrrec d’una empresa local que va presentar la millor oferta. Una vegada finalitzades les obres, l’alberg disposa de quatre sales per a lliteres, a més d’espai d’oci, cuina i bugaderia. Els serveis també serviran per a la piscina municipal. I és que el consistori aposta perquè la gestió siga compartida amb la intenció que la piscina se sume als atractius que ja per si mateixa ofereix la nova instal·lació turística.

L’Ajuntament de Vilafamés s’encarregarà de l’equipament de l’edifici amb l’adquisició de lliteres, mobles i l’equipament de cuina i bugaderia. Tant l’alcalde com l’edil d’Urbanisme han mostrat la seua satisfacció pel resultat de les obres i confien que l’alberg permeta l’arribada d’un nou tipus de turistes a la localitat.