Vilafamés s’ha convertit en una de les localitats protagonistes de la primera jornada de la Fira Internacional de Turisme (Fitur), després de la presentació de la prova puntuable per al Campionat del Món de Motocròs que es disputarà els dies 24 i 25 de març en el circuit RedSand MX Park de la localitat. El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha sigut l’encarregat de presentar aquesta competició que servirà per a impulsar la projecció internacional de Vilafamés a nivell esportiu i turístic.

El regidor de Turisme de Vilafamés, Lluís Torlá, confia que “la celebració d’aquest esdeveniment esportiu siga un aparador de cara a tothom, ja que arribarà a 180 països a través de la televisió”. En aquest sentit, Torlá assegura que els esdeveniments esportius d’aquest nivell sempre tenen la seua repercussió en el sector turístic del municipi i de la comarca on se celebra”.

Sobre aquest tema, segons les estimacions de l’organització, s’espera que durant eixe cap de setmana passen pel circuit unes 25.000 persones arribades des de tot el món, la qual cosa suposarà un gran impacte econòmic per a les empreses del sector en les comarques de Castelló. El responsable de Turisme de Vilafamés explica que “la bona notícia és també que aquest projecte tindrà continuïtat, ja que hi ha un acord perquè aquesta prova se celebre a Vilafamés durant els pròxims cinc anys”.

La presentació de la competició s’ha celebrat en l’estand que la Comunitat Valenciana té a Fitur, i en el qual l’Ajuntament de Vilafamés també està present amb un espai propi des del qual una informadora turística atén als visitants que vulguen conèixer els atractius de la localitat.