juego lucky jet
agropacifico.mx

La plaça Germanes Mas de Vilafamés es va convertir en un escenari pictòric on prop de 100 xiquets i xiquetes en edat escolar van demostrar la seua habilitat i destresa a l’hora de dibuixar i també de fotografiar. La combinació de colors i de diferents estils van acompanyar els protagonistes de la vesprada en el concurs de dibuix i fotografia digital organitzat per l’AMPA del CEIP Sant Miquel i que està inclòs dins de la programació de la Setmana Cultural.

Els participants estan dividits en 12 categories, una per cada any, des dels zero als dotze anys. La temàtica era lliure i cadascun dels futurs pintors i fotògrafs van plasmar en el paper la seua proposta pictòrica o fotogràfica per al concurs. L’organització del certamen donarà a conèixer els guanyadors i guanyadores durant la celebració de la setmana de festes. Difícil ho tindrà el jurat, ja que molts dels treballs tenen un bon nivell de composició.

Mentre no arribe la decisió final, els curiosos i familiars dels participants poden veure i analitzar els treballs realitzats, tant de dibuix com de fotografia, a l’exposició ubicada al local de la Joventut. El concurs està organitzat per a alumnes d’infantil i primària.