La jornada del dissabte ha tingut un caliu clarament taurí. L’inici del dia, així ho deixava entreveure amb la concentració de cadafals a la plaça de la Cooperativa, que poc a poc, s’han traslladat a la plaça de la Font i han anat dibuixant la silueta que tindrà aquest espai urbà durant els pròxims 9 dies de festa.

El matí ha sigut mogut. Les ganes d’iniciar les activitats taurines eren clarament expressades per molts aficionats en les converses informals. Així, a l’hora del ‘vermut’ ha tingut lloc la primera entrada a l’estil de la vila amb bous i vaques de Jaime Tárrega, i a continuació ha tingut lloc la prova. Avui ha sigut la primera jornada taurina, la qual ha tingut gran seguiment entre els aficionats. En concret, seran set les jornades que podran gaudir els aficionats als bous a Vilafamés durant aquesta setmana, que comptarà amb un concurs de ramaderies d’un excel·lent nivell en el qual participaran ramaders com Ligallo de Gàguil (Tarragona); Vicente Benavent de Quatretonda (València), Germans Monferrer de Foriche Alto (Teruel), Alberto Garrido (Torre d’en Domènec), Asensi de Tormos (Alacant)

Més tard, sobre les 20 hores s’ha portat a terme la desencaixonà del bou feréstec ‘Aparcero’, amb el número 27 de la ramaderia de Torrehandilla (Sevilla) que està patrocinat per l’Ajuntament i per la Comissió de Festes. Ha sigut el primer bou feréstec dels sis que es torejaran durant tota la setmana. La jornada va continuar amb amb l’embolada del bou torejat per la vesprada i amb el ball popular amb l’orquestra Mundo i la discomòbil The End.