juego lucky jet
agropacifico.mx

Les activitats taurines han ocupat quasi la totalitat de la programació festiva d’avui dimecres, que s’han iniciat amb la tradicional entrada de bous i vaques del ramat de Jaime Tárrega i la posterior prova a la zona de la plaça de la Font. Allí s’han donat cita centenars d’aficionats per a gaudir d’aquesta jornada que ha començat amb un bon ambient pels carrers del recinte taurí.

Encara que el plat fort de la jornada ha començat a la vesprada amb la primera jornada del concurs de ramaderies, que ha sigut a càrrec de la ramaderia d’Hilari Princep de Ligallo del Gànguil. Les vaques i bous del ramader tarragoní han donat un bon joc als retalladors que s’han donat cita a Vilafamés.

Al mateix temps que continuava la jornada taurina, els xiquets han realitzat un taller de percussió i batucada a la plaça Ferrer Forns, el qual ha estat molt animat i ha tingut molt de seguiment per part dels més menuts. Una vegada elaborats els seus treballs han realitzat una desfilafa en la qual han fet sonar les seues creacions, acompanyats per un grup de percussió.

Més tard, a la plaça de la Font, ha tingut lloc la desencaixonada del bou feréstec de nom ‘Generoso’, número 2, guarisme 6, de la ramaderia Diego Romero (Cadis), el qual està patrocinat per la penya taurina Les Culroges.

Ací no acaba la jornada taurina que s’ha completat amb la embolada del bou exhibit durant la vesprada i que ha continuat amb el concurs d’emboladors amb els bous de la ramaderia Jaime Tàrrega. En l’activitat participaran els emboladors de ‘Fuego y a correr’, Betxí i Mariano de Moncofa.

L’activitat ha continuat amb més festejos taurins, ja que després de les embolades, ja a la matinada ha hagut una jonegada, a càrrec de la ramaderia Germans Bellés de Torre d’En Besora i que ha estat ambientada per la xaranga ‘Tot al Vol’.