juego lucky jet
agropacifico.mx

La redacció del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de Vilafamés està ja en la seua etapa final de redacció. Concretament, en la fase de participació ciutadana. I és que l’Ajuntament de Vilafamés “ha volgut donar veu als veïns, veïnes, empreses i comerços de la localitat en aquest procés que fixarà les bases per al futur”, segons explica el regidor d’Urbanisme, Sergi Trilles.

El projecte ja s’ha presentat davant els habitants de la població, que han conegut de primera mà l’estudi realitzat per una empresa externa, en un acte que va tenir una gran acceptació per part dels veïns, assegura l’edil responsable de l’àrea. El treball fa un repàs a la realitat actual, del planejament vigent i de quins poden ser les accions a realitzar per al futur. En aquest sentit, a partir d’ara i fins al dia 19 de gener, les persones interessades ja poden presentar els suggeriments i al·legacions que consideren a la proposta elaborada per aquesta empresa, en el registre de l’Ajuntament.

L’objectiu d’obrir a la societat aquest pla “és arreplegar les seues aportacions i elaborar, de forma conjunta l’estratègia a seguir”, explica l’edil Sergi Trilles, qui assenyala que es pretén aconseguir la major participació possible dels ciutadans. El regidor recorda que el Pla de Mobilitat va ser la proposta més votada als anteriors pressupostos participatius.

El Pla presentat contempla actuacions en diverses àrees com són el nucli antic, l’eixample, la circumval·lació i el polígon industrial. Una de les qüestions que ha de resoldre el nou disseny és com conjugar la circulació amb les necessitats comercials, d’aparcament i de mobilitat de vianants en el nucli antic, una de les qüestions que més preocupen a l’equip de Govern, ja que el turisme és un dels recursos dels quals es nodreix econòmicament la localitat.