Vilafamés ja coneix les competències que tindran cadascun dels quatre membres del govern municipal. Després d’una reunió de l’equip que integren l’alcalde, Abel Ibáñez, i els regidors, Borja Andrada, Isabel Nebot i Alba Iris Baldayo s’han establert les àrees que gestionaran cadascun d’ells amb l’objectiu de continuar amb la tasca iniciada fa 4 anys.

La nova estructura de l’equip de govern pretén consolidar “un projecte basat en la transparència, la participació i el benestar, pensat per a millorar el dia a dia de les persones i potenciant la identitat com a poble”.

L’alcalde assumirà les àrees de Governació, Urbanisme, Cultura, Patrimoni i BIC, mentres que Isabel Nebot es farà càrrec d’Agricultura, Medi Ambient, Aigua, Educació, Sector Productiu, Festes i Joventut. Per la seua banda, Borja Andrada coordinarà Turisme, Benestar Social i Igualtat, Noves Tecnologies i Comunicació i Transparència, i Alba Iris Baldayo serà la portaveu de l’equip de Govern i assumirà les regidories de Personal, Hisenda i Tresoreria, Sanitat i Esports

El nou equip de govern ha iniciat el seu mandat “amb molta il·lusió” i assegurant que “treballarem amb responsabilitat i per a totes i tots els vilafamesins.