– Estan ubicats a la plaça Ferrer Forns i, temporalment, donaran servei al centre mèdic provisional

A la plaça Ferrer Forns de Vilafamés s’han creat nous lavabos públics que donaran un servei vital per a la gran quantitat de turistes que arriben a Vilafamés. S’han construït en l’edifici d’usos múltiples que es troba al costat de la Llar dels Jubilats i Jubilades i de l’Oficina de Correus. A la gran afluència de visitants que rep Vilafamés feia necessari augmentar el nombre de lavabos públics a disposició. Els lavabos estaran disponibles pròximament quan entre en funcionament el consultori mèdic provisional.

Ara, hi hauran dues bases comptant també la construïda al costat de l’església de la Sang, una de les zones més visitades del conjunt històric. L’actuació ha consistit en augmentar l’espai de lavabos per satisfer les necessitats de veïnat i turistes. Les obres van ser adjudicades a una empresa local per 25.425,21 euros.

Per una altra banda, aquest servei també podrà ser utilitzat pels pacients del Consultori mèdic provisional, així com pels professionals de la sanitat que allí treballen. A més, els lavabos estan ubicats en una zona cèntrica de Vilafamés, prop d’edificis com la Biblioteca Municipal, la plaça de La Font o la farmàcia. Així, tot el veïnat tindrà a la seua disposició un lavabo prop.