L’Ajuntament de Vilafamés ha convocat la IV edició del concurs ‘Engalana el teu carrer’ amb l’objectiu d’engrescar als veïns i veïnes a ornamentar els espais públics del municipi durant la celebració de les festes patronals de la localitat que enguany se celebren entre els dies 9 i 18 d’agost.

La regidora de Festes, Isabel Nebot, explica que “aquesta iniciativa pretén incentivar la diversió, la imaginació i la creativitat dels residents de la localitat, i que en els darrers anys ha tingut molt bona acollida en la ciutadania”. La responsable municipal assenyala que “vore els carrers engalanats suposa un atractiu més durant eixa setmana per a veïns, veïnes i visitants”.

Les bases del concurs especifiquen que la participació està oberta a tot el veïnat i que per a participar es podrà decorar tot un carrer o part d’ell, sempre que tinga 20 metres de llargada. Una de les qüestions a tindre en compte és que la temàtica i els materials emprats són lliures, sempre que s’eviten les mencions a marques, empreses o interessos particulars. També s’ha de tindre en compte que l’ornamentació no ha d’obstruir la circulació per a vehicles ni visitants.

El darrer dissabte de festes es donaran a conèixer els guanyadors d’un premi que l’any passat va recaure en la plaça Sant Ramon. En aquest sentit, segons les bases, el primer classificat guanyarà 300 euros, mentre que el segon i el tercer se repartiran 150 i 50, respectivament. El jurat valorarà l’originalitat, la qualitat artística i el disseny i els materials. Les persones interessades en participar tenen fins el dia 8 d’agost per a inscriure’s a l’Ajuntament.