juego lucky jet
agropacifico.mx

L’Ajuntament de Vilafamés ha posat en marxa el VI Concurs de Fotografia “Paratge descobert’, el qual té com a objectiu “posar en valor i donar a conèixer l’ecosistema i l’entorn natural del Paratge Natural Municipal (PNM) Sant Miquel”, segons explica la presidenta del Consell de Participació del PNM, Alba Iris Baldayo.

El certamen està obert a totes les persones majors de 18 anys que presenten treballs relacionats amb el paisatge, la vegetació, la fauna i el patrimoni cultural d’aquest entorn tan característic del terme de Vilafamés. La regidora de l’Ajuntament de Vilafamés explica que la iniciativa “és una manera d’estretar els vincles entre els veïns i les veïnes de la localitat i la societat en general amb aquest patrimoni natural”.

El Consell de Participació del PNM, organitzador del certamen, explica que el termini per a presentar les obres finalitza el dia 6 de setembre i que cada participant podrà presentar un màxim de dues fotografies, que poden ser en color, B/N, virades, o qualsevol altra tècnica fotogràfica. Segons consta a les bases, els treballs s’hauran de presentar muntades sobre un cartró rígid de 40 x 50 cm i també hauran de presentar-se en suport CD i en format JPG o TIFF.

Segons consta a les bases, cada fotografia es presentarà amb indicació del lloc del paratge en què va ser presa, i seran originals i inèdites. El guanyador rebrà un premi de 500 euros, mentre que el segon rebrà 300 euros i el tercer 100 euros, guardons que seran lliurats el dia 27 de setembre durant la inauguració de l’exposició de fotografia que tindrà lloc al saló de la Caixa Rural de Vilafamés.

El concurs, patrocinat per Tierras Castellón i la Caixa Rural de Vilafamés, és una de les accions que cada any realitza Consell de Participació, i que tenen com a objectiu dinamitzar el paratge per a posar-lo en valor i donar-lo a conèixer entre veïns i visitants.