juego lucky jet
agropacifico.mx

Xiquets i xiquetes de Vilafamés continuaran aprenent i desenvolupant-se amb el Campus de l’Hivern que s’organitza durant les vacances de finals d’any. Del 26 de desembre fins al 5 de gener s’organitzen diferents cursos i tallers que tractaran temàtiques variades com manualitats, música, esport o teatre, dirigides a alumnat des dels 3 fins als 12 anys. Totes les propostes que es duran a terme estaran adaptades a les diferents edats de l’alumnat inscrit, incloent-hi excursions per la natura, jocs cooperatius, unes Campanades infantils el dijous 28 o la gran festa final VILAFAMÉS GOT TALENT que es celebrarà el dijous 4 de gener.

D’aquesta manera, el Campus funcionarà com una eina de conciliació familiar. El consistori, per millorar l’accés al servei per a totes les famílies, aporta una ajuda del 80% total de cada inscripció. Una rebaixa en el preu final encaminada a facilitar un accés universal a l’educació i l’oci infantil. Xiquets i xiquetes també tindran l’opció de dinar al menjador del Campus.

Les activitats es realitzaran, majoritàriament, al local de l’escoleta matinera. Les inscripcions es poden formalitzar a partir d’aquest enllaç: https://khadrell.typeform.com/to/r1RiLv7S