juego lucky jet
agropacifico.mx

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafamés ha preparat una completa programació per a commemorar i reivindicar el Dia Internacional de la Dona que se celebrarà el pròxim 8 de març. “Malgrat la pandèmia de Covid19 i la necessitat d’evitar les concentracions de persones volem donar visibilitat al Dia Internacional de la Dona per a reivindicar la igualtat entre dones i homes en tots els àmbits; per això hem proposat una programació en línia, a través de les xarxes socials municipals, que podrà ser seguida per totes i tots” ha indicat el regidor responsable de l’àrea, Borja Andrada.

D’aquesta manera, el mes de març s’inaugurarà amb l’anunci del Compromís Institucional per la redacció del Pla Municipal d’Igualtat. El dissabte dia 6 el Museu d’Art Contemporani Vicent Aguilera Cerni (MACVAC) i l’Institut Universitari d’Estudis Feministes i de Gènere Purificación Escribano (UJI) retransmetran en directe, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Vilafamés, l’actuació “Peça a Peça” de l’autora Lluna Llunera.

El color morat arribarà al municipi amb l’encesa de les llums de la façana de l’ajuntament el diumenge 7.

Per últim, el dia 8, Dia Internacional de la Dona, es difondrà un manifest de suport a la jornada. A causa de la pandèmia de Covid19, la difusió del manifest serà a través de les xarxes socials per a evitar les concentracions. La jornada continuarà amb una ofrena floral en el local de les Dones de Vilafamés. Ja a la vesprada, es realitzarà l’acte d’aprovació del Compromís Institucional per la redacció del Pla Municipal d’Igualtat. El Dia Internacional de la Dona finalitzarà amb la constitució de la Comissió Municipal d’Igualtat.