juego lucky jet
agropacifico.mx
Festes joventut Vilafamés

El proper dissabte 1 d’abril la joventut de Vilafamés serà la protagonista. L’Associació de Joves del municipi ha preparat tota una jornada d’activitats que asseguraran la diversió de qui hi participe.

Al matí, la Plaça de la Font serà el punt de partida d’una cercavila que estarà amenitzada per les xarangues de Vilafamés i de Cabanes. El recorregut, en el qual es repartirà Aigua de València, portarà a la comitiva fins a la casa del xiquet més xicotet de la localitat al que se li obsequiarà amb un regal i una camiseta de l’Associació de Joves.

A continuació, als voltants del Poliesportiu Municipal l’organització començarà a repartir la sorra i la llenya per iniciar el concurs de paelles en el qual també es premiarà la millor sangria. Seguidament, es jugarà al bingo i, a les 16 hores, començarà la festa amb la discomòbil The End. A partir de la mitjanit la celebració continua amb l’orquestra La Cruzada i la discomòbil Macro The End.

Les festes de la joventut compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafamés i la Diputació de Castelló.

L’Associació de Joves de Vilafamés està composta per més de 100 membres. Organitzen activitats en les diferents festes que se celebren al municipi al llarg de l’any com en les de Sant Miquel de les Veremes al setembre, la Nit dels Joves per Nadal o la torrada popular de les festes d’agost.