juego lucky jet
agropacifico.mx

L’Ajuntament de Vilafamés ha decidit augmentar la dotació policial respecte a l’única plaça que existia prèviament, tenint en compte les necessitats que precisa una localitat que rep milers de visites al llarg de l’any. “Amb aquests tres llocs de treball Vilafamés augmenta la seguretat ciutadana, tant dels veïns i veïnes com dels visitants, donant així solució a una demanda ciutadana en pro de la seguretat de totes i tots” ressalten des de l’Ajuntament.

Vilafamés tindrà servei dels seus policies locals durant tota la setmana, després de la incorporació de tres treballadors a la plantilla municipal. L’Ajuntament de Vilafamés ha procedit a l’ampliació de plantilla a partir d’un conveni signat amb l’Ajuntament de L’Alcora, que disposa d’una bossa de treballadors per a optar a aquest lloc que s’ha cedit a Vilafamés. En tot cas, es tracta d’una provisió temporal de personal, perquè el consistori treballa en la publicació d’una convocatòria de plaça pública per a aquests tres mateixos llocs de policia local. L’objectiu és assegurar un servei permanent durant tota la setmana, perquè treballaran de dilluns a diumenge tant de matí com de vesprada, mentre dure el procés administratiu de creació de plaça pública.

Les labors que exerciran les noves incorporacions estan enfocades al control i vigilància del trànsit en tot el terme de la localitat, així com a mantindre el respecte a les disposicions d’accés al barri antic. També el compliment de les ordenances municipals i la disciplina urbanística, entre altres responsabilitats, estaran sota el seu control.