juego lucky jet
agropacifico.mx

L’Ajuntament de Vilafamés ha senyalitzat i adequat el recorregut que els escolars realitzen cada dia per a anar al col·legi amb l’objectiu de convertir-ho en un traçat segur. Els treballs han consistit a establir nous passos de vianants en diversos punts del recorregut, a més de marcar el trajecte a les zones que no tenen voreres, circumstància que ajudarà a visibilitzar el camí, tant als vianants com als conductors de vehicles.

Les obres que s’estan executant també contemplen la instal·lació d’unes petjades pintades en l’asfalt que indiquen el recorregut més segur per a anar al CEIP Sant Miquel, que està situat als afores de la població, al costat del complex esportiu Estepar. El regidor d’Urbanisme, Sergi Trilles, assenyala que “amb aquesta actuació s’ha complit el compromís que es va adquirir amb l’equip directiu del propi col·legi que va demandar l’obra”, a causa de la perillositat del recorregut que havien de fer els escolars, pel continu pas de vehicles per la zona.

L’edil explica que “fins a l’actualitat no hi havia passos de vianants en la majoria dels carrers i ara els xiquets i xiquetes de Vilafamés poden anar d’una forma segura a l’escola des de, pràcticament, qualsevol part de la localitat”.