L’Ajuntament de Vilafamés ha aprovat en sessió plenà​ria un pressupost de 2,3 milions d’euros per a l’any 2018. Uns comptes que suposen un increment d’un 7% respecte al present exercici, es a dir, 150 euros de més. El regidor d’Hisenda, Pablo Juan, ha explicat que des de l’equip de Govern, “s’han dissenyat uns pressupostos pensats per als veïns i veïnes del poble, per a donar resposta a les seues necessitats”.

El representat municipal assenyala que les xifres per al pròxim any suposaran una millora dels servicis per als ciutadans i recorda que “un dels punts més importants de les inversions será l’execució i desenvolupament del Pla de Mobilitat Urbana, un aspecte vital per al futur del sector turístic de la població. Al mateix temps, l’Ajuntament ha inclòs partides per a continuar amb el desenvolupament del projecte i de l’obra de Quatre Cantons i el condicionament de la plaça Germanes Mas.

 

​Altres ​de les obres que ​es preveuen per al 2018 són​ el manteniment i la pintura de l’interior del CEIP Sant Miquel i de la Biblioteca Municipal i que suposarà una important inversió​,​ pensant ​sempre ​en el sosteniment de l’educació als pobles de l’interior. ​En relació a la creació de llocs de treball, s’activaran campanyes de foment de l​’ocupació, s’incorporarà nou personal administratiu al Consistori​ i es crearà una plaça per atendre la Unitat de Respir Familiar.

 

El regidor Pablo Juan assegura que “el pressupost encara ha de contemplar les subvencions, tant de la Diputació com de la Generalitat Valenciana i de fons europeus, així com el total de romanents que es van generant”, conclou.