Vilafamés serà la seu del III Torneig Benèfic Manolo Marmaneu amb el qual el futbol castellonenc homenatjarà la figura d’una de les persones que més s’ha dedicat al futbol regional provincial i que va ser entrenador de diversos equips com el Catí, Atzeneta, San Pedro, Burriana o Benicásim. L’esdeveniment, organitzat pel Vilafamés CF amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat, tindrà lloc el pròxim dia 6 de desembre i comptarà a un bon grapat d’activitats que s’iniciaran a les 10 del matí i s’allargaran durant tota la jornada, la recaudació de les quals es destinarà a la Fundació Josep Carreras Contra la Leucemia.

La primera de les activitats que es realitzarà serà la disputa de partits de futbol base en el que participaran al voltant de 120 xiquets de la pedrera del Vilafamés i del Cabanes, i en el que també participaran els pares dels jugadors de l’escola de futbol, segons ha explicat el director tècnic del Vilafamés, Miguel Ángel Mesa, que aquesta setmana ha segut premiat per la Federació Valenciana de Futbol en la seua gala anual.

 

Les accions al voltant del torneig continuaran al matí amb la Zumba benèfica que impartirà el professor Carlos Navarro i amb un dinar en benefici de la Fundació Josep Carreras. La Jornada conclourà amb la disputa del triangular de futbol entre els equips veterans del Vilafamés CF i CD Castellón i una selecció provincial de veterans, que tindrà lloc a les 16 hores i que tindrà lloc al remodelat camp de l’Estepar. Durant tota la jornada es recolliran donatius per a lluitar contra la leucemia i roba i joguets per a l’Associació Cáritas.

Coincidint amb la celebració del torneig, el Vilafamés CF exposarà els trofeus de la Copa del Món (2010) i les Eurocopes (2008, 2012), guanyades per la selecció espanyola de futbol al Pavelló Municipal, i que han estat cedides per la RFEF. La exhibició dels trofeus tindrà les portes obertes des de les 10 fins les 19 hores, i qualsevol persona podrà fotografiar-se al seu costat per emportar-se un record.