El poliesportiu municipal L’Estepar de Vilafamés serà el principal escenari en el qual se succeiran tots els esdeveniments de les tretzenes Jornades de Treball amb Torn de Castelló. L’esdeveniment, organitzat per Atorcas (Associació Cultural de Torners de Castelló), repeteix un altre any més a Vilafamés amb una programació protagonitzada per dos professionals del sector: Les Thorne (Anglaterra) i Nathalie Groeneweg (França), que oferiran els seus dots tècnics el dissabte al matí.

El dissabte 25 al matí començarà la jornada amb l’acte d’inauguració i la presentació pública dels torners que impartiran les sessions de demostració i pràctica. Després del dinar de germanor que se celebrarà en el mateix poliesportiu, arribarà a la vesprada el ‘VII Concurs de peces torneades en homenatge a Miguel López’, un dels grans artistes nacionals reconeguts mundialment. Totes les persones que assistisquen tindran l’oportunitat de portar una de les seues peces pròpies, que seran avaluades pel jurat per a determinar el primer, segon i tercer lloc del concurs.

El diumenge a les 09.30h es reprendran les jornades i serà a les 13.30h quan finalitzen les XIII Jornades de Treball amb Torn de Vilafamés.