juego lucky jet
agropacifico.mx

Els veïns i veïnes de Vilafamés han posat fi avui a la celebració de les festes en honor de Sant Miquel en una jornada en la qual han destacat els actes taurins i també els religiosos, però que començava amb un tast de vins, en la que han participat unes vint persones. L’acte, patrocinat per Magnanimus, complia enguany el seu X aniversari i ha tingut lloc a ‘Casa Vicent’. Els ‘tastadors’ han degustat diferents vins casolans, tots elaborats amb raïm de la zona i de gent de Vilafamés.

Durant el matí, una part de la programació ha estat dirigida als més menuts, que han gaudit d’una actuació de titelles titulada “Versos en tú ventana”, a càrrec de la companyia Projecte Caravana. L’activitat ha comptat amb la presència de nombrosos xiquetes i xiquetes que han estat acompanyats pels seus pares i mares al local de l’Associació Cultural La Roca. La part religiosa de la jornada l’ha posada la Missa del Crist de la Sang oficiada en memòria dels difunts i difuntes.

 

El punt i final de les festes l’ha posat l’exhibició taurina de la ramaderia local de Jaime Tárrega, encara que al descans, els presents han tingut un moment per a degustar la xocolata elaborada per les integrants de l’Associació de les Mestresses de Casa. El regidor de festes, Sergi Trilles, ha destacat l’alta participació en els diferents actes programats i ha valorat “de forma positiva la implicació dels veïns i veïnes en les festes”, al mateix temps que ha agraït “el treball de la Comissió de Festes, la Parròquia, els ‘Quintos’, les Mestresses de Casa i els Amics de l’Ermita de Sant Miquel”.