El polígon industrial de Vilafamés comptarà amb un nou accés després que la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori s’haja compromés a realitzar les obres d’una rotonda que connectarà la CV-15 amb la zona empresarial, en el punt on està actualment ubicat el desviament cap a Vilafamés. Este projecte és, segons el regidor d’Urbanisme de la localitat, Sergi Trilles, “un dels que més ens preocupen, degut al gran volum de trànsit pesat que absorbeix tots els dies la carretera d’accés a Vilafamés”.

L’obra, actualment en estudi, té com a objectiu facilitar l’arribada dels vehicles pesats al àrea industrial, des d’una via principal, com és la CV-15 i descongestionar el trànsit d’accés a la població.  L’alcalde de Vilafamés, Abel Ibáñez, i el regidor d’Urbanisme s’han reunit amb la Consellera d’Infraestructures, María José Salvador, qui ha traslladat el seu compromís per a realitzar l’obra.

El projecte aprofitarà un antic vial, que en l’actualitat està inutilitzat, per a unir-lo amb la rotonda i millorar la connexió entre el polígon industrial des de la carretera de la Pobla Tornesa. Trilles recorda que la millora dels accessos al àrea empresarial és una de les preocupacions de l’equip de Govern, ja que redundaran en el benefici dels veïns i visitants de la localitat al descongestionar el volum de trànsit que arriba a la carretera d’entrada de Vilafamés.