juego lucky jet
agropacifico.mx

Vilafamés comença a viure ambient de festa. L’inici de la Setmana Cultural ha reunit a centenars de persones al voltant dels diferents actes programats que es van encetar amb la inauguració de l’exposició de l’artista de Vilafamés Claudia Trilles, titulada “Set lustres entre pinzells”, al local de l’Associació de Mestresses de Casa.

La mostra fa un recorregut per la trajectòria de la reconeguda pintora coneguda com Claudia de Vilafamés, i en ella es poden vore una sèrie d’obres realitzades durant aquest període. La reina de les festes, Idoia Bernat, va ser la encarregada de tallar la cinta inaugural d’una mostra que ahir va atraure a molts aficionats a l’art i a la pintura, en concret, i que es podrà visitar en horari de 18.00 a 20.00 hores fins el dia 9 d’agost.

L’acte més concorregut en la primera jornada de la Setmana Cultural va ser el sopar de pa i porta organitzat per l’ACT El Ratonero, que enguany celebra el seu 15 aniversari. Famílies i amics es van reunir a la plaça Germanes Mas per a gaudir d’una vetllada en la qual el flamenc va ser el protagonista del concert oferit per La Meligrana, una de les formacions de música flamenca més creatives en la actualitat, que va oferir cançons del seu disc ‘Aire’, com són ‘Ahora soy yo’, ‘Me falta el aire’ o ‘Pasa la vida’. Durant el descans de l’actuació, es va realitzar un sorteig de 500 euros entre els assistents.

Els xiquets i xiquetes també van ser protagonistes. Així, en el interval entre el sopar i el concert de flamenc, van realitzar la festa del ‘farolet’. Els menuts van realitzar un cercavila des de la plaça Germanes Mas fins la plaça de la Tanca portant el seu ‘farolet’, que havien estat elaborant durant tota la vesprada. Es tracta d’un tipus de fanal creat dins de la corfa d’un meló d’alger, foradat amb dibuixos i en el qual, es col·loca en el seu interior un ciri que fa llum. L’acte va comptar amb la col·laboració de l’AMPA del CEIP Sant Miquel.

La programació de la Setmana Cultural continua avui amb la celebració del IX Concurs de paelles.