Màgia, llegendes i història es fusionen demà a Vilafamés en un espectacle denominat ”rodacontes’, que recorrerà diversos escenaris de la localitat i que te com a finalitat posar en valor el patrimoni oral valencià i redescobrir alguns dels llocs més emblemàtics de la població.

La narradora Tania Muñoz, que anirà acompanyada de una rondalla de tabal i dolçaina, contarà històries màgiques, que s’han adaptat per a l’ocasió i estan contextualitzades a Vilafamés, és a dir, creades per a l’ocasió, en un treball en el que ha participat també Inés Gil. D’aquesta manera, “rodant, rodant”, com diu el cartell anunciador, tant la contacontes com el públic assistent passejarà per diversos racons del poble, sent el punt de partida la Roca Grossa. D’aquesta manera, l’espectacle passarà per la plaça de l’Ajuntament, el Museu d’Art Contemporani, el carrer del Pilar i el castell.

Amb aquest espectacle de carrer es posa fi a la segona edició del programa ‘Viu l’estiu en família’, que enguany s’ha consolidat com un espai on reforçar els vincles entre pares, mares, fills i filles, I que es va encetar el primer cap de setmana de juliol.