Segurament, les persones que van pujar al globus aerostàtic programat ahir dins del cicle ‘Viu l’estiu en família’ recordaran les imatges que es van quedar gravades a la seua memòria. Una experiència única que ha permés a grans i menuts poder vore des d’un punt de vista diferent la localitat de Vilafamés i el seu entorn.

Vora 100 persones van gaudir d’aquesta activitat que s’ha incorporat a la programació d’aquest cicle després d’haver-se suspés a les festes de Sant Miquel del passat mes de març. El globus es va instal·lar al camp de futbol i des d’allí va realitzar desenes de enlairaments a un hora en la qual era perceptible la posta del Sol, fet que donava una major espectacularitat a “l’aventura”.

Aquesta ha sigut la darrera activitat del cicle ‘Viu l’estiu en família’, que ha tingut una gran acceptació per part del veïnat i, sobretot, dels més menuts, explica la regidora de Festes, Isabel Nebot, qui ha volgut “agrair als diferentes col·lectus col·laboradors la seua tasca per a fer possible una any més la realització d’aquesta iniciativa”