juego lucky jet
agropacifico.mx

La participació ha sigut la nota predominant en les més de 70 activitats programades per a les festes patronals de Vilafamés que durant 10 dies han omplert els carrers de la localitat d’un gran ambient i d’una nombrosa afluència de visitants.

El regidor de Festes, Sergi Trilles, explica que “la sensació és molt positiva, ja que la gent ha respost a la programació oferida amb la qual hem volgut arribar a totes les edats i tots els gustos”. Durant les jornades festives ha hagut actuacions musicals, activitats infantils, culturals, esportives i taurines, “el que ha suposat una de les programacions més completes dels darrers anys”, assegura.

El regidor destaca l’increment pressupostari que l’Ajuntament ha realitzat de cara a les festes, sobretot en les activitats taurines, musicals i pirotècniques, “fet que ha permés portar a Vilafamés grups i orquestres amb els millors espectacles musicals del panorama actual com Nueva Alaska, Diamante el Show del Calvo i Mediterráneo, i ha col·locat el concurs de ramaderies entre els millors de la Comunitat Valenciana”.

No obstant, Trilles assenyala que “l’èxit de les festes no seria possible sense la participació i la col·laboració dels veïns i veïnes” per eixe motiu vol agrair “la seua implicació, i en especial, als participants en el concurs ‘Engalana el teu carrer’, una iniciativa que cada any que passa té major suport”. Al mateix temps, el regidor també vol destacar el paper de la reina de les festes, Idoia Bernat, i la seua cort d’honor, Anna Valls Verdoy, Cristina Bou Trilles, Balma Rico Trilles i Diana María Vico Casanova, que han representat molt dignament al poble de Vilafamés en tots els actes festius.

Trilles destaca especialment el “bon treball realitzat per la Comissió de Festes que amb la seua dedicació i implicació ha portat a bon terme totes les activitats previstes i ha garantit el seu èxit”. En aquest sentit, valora la participació de “les associacions i col·laboradors taurins que amb la seua col·laboració han fet possible la celebració d’unes festes molt satisfactòries”.