A Vilafamés s’estan polint tots els detalls per a poder celebrar les festes de Sant Miquel, patró de la localitat. En la Plaça de La Font s’està realitzant el muntatge del corral per a les jornades taurines i aquesta vesprada a partir de les 18h es col·locaran tots els cadafals en el seu pertinent espai del recinte. Així doncs, el divendres a les 00h començaran els festejos amb un bou embolat. A continuació, els Kintos 2022 organitzen en el Poliesportiu L’Estepar el seu segon acte de l’any després de les festes de Sant Antoni del passat mes de gener.

El cartell taurí continuarà el dissabte durant tot el dia, des del matí amb la prova fins a la vesprada amb la desencaixonada d’un bou feréstec a les 18.30h. L’embolada de l’exemplar es realitzarà a les 23h. El dilluns, últim dia de les festes de Sant Miquel, hi haurà també doble finestra de jornada taurina, tant al matí com a la vesprada.

El diumenge és el dia central de les festes. A les 08h comença la processó fins a l’ermita de Sant Miquel, situada en el paratge natural del Mollet. El trajecte fins a l’ermitori passa per punts com la Cova Santa, la Pedra Santana i el Micalet fins al seu ascens fins a l’històric ermitori. Una vegada allí, els assistents obtindran la tradicional fogassa de pa. A la nit es realitzarà la processó dels ‘Borratxos’ en la qual el silenci guardat enfront de la Roca Grossa és senyal d’identitat.