juego lucky jet
agropacifico.mx

Vilafamés torna a ser aquest cap de setmana la seu de l’esport de muntanya amb la celebració de la 3 CIMS, organitzada pel Club de Muntanya Vilafamés. En la present edició es duran a terme dos recorreguts diferenciats per distàncies: la 14k amb 590 metres de desnivell positiu que començarà a les 8.30h; i la 30k amb 1600 metres de desnivell positiu que tindrà l’eixida a les 8h des de la plaça La Font.

Entre totes dues modalitats s’han inscrit quasi 600 corredors. “Estem molt contents amb la participació i l’acolliment rebut, sobretot en aquesta època de l’any en la qual hi ha tantes carreres cada cap de setmana” indiquen des del Club de Muntanya. Així mateix, indicar que la 3 CIMS és l’última prova puntuable de la Lliga Castelló Nord.

Per a fer possible aquest diumenge esportiu, es comptarà amb quasi 100 voluntaris i voluntàries repartits per tot el terme municipal. “No podem més que donar les gràcies a les persones que s’han oferit voluntàries per a organitzar l’esdeveniment i estar el diumenge a peu de carrer ajudant als corredors” afirma l’organització, qui, a més, anima a tots els veïns i veïnes a formar part d’aquesta festa esportiva i a no perdre’s l’esdeveniment.