El Museu d’Art Contemporani Vicent Aguilera Cerni (MACVAC) de Vilafamés serà la seu d’un nou cicle protagonitzat per sis dones de l’àmbit de la cultura. Cadascuna compartirà el seu punt de vista personal, a partir de vivències i coneixements en primera persona que servisquen per a formar una visió conjunta sobre la societat que les envolta i el consum cultural actual.

La trobada està dividida en tres cites que se celebraran al pati del museu: el dissabte 30 d’octubre participaran les escriptores Lorena Franco, autora de ‘Todos buscan a Nora Rey’ i altres títols; i Andrea Izquierdo, booktuber i autora de la saga ‘Helen Parker’. El dissabte 6 de novembre serà el torn d’Ana Vernia, artista i autora de ‘La mitad de las cosas. Inventario de un mundo raro’; i d’Irene García, Doctora en Psicologia, investigadora de l’autisme, professora a l’UJI i artista amb el nom de ‘Lluna llunera’. L’últim dia del projecte del MACVAC serà el 13 de novembre, quan María Pareja, mestra i autora de ‘Relacionados’, i Marta Macián, autora de ‘Aviones de papel’, seran les protagonistes.

La iniciativa cultural està impulsada per la llibreria castellonenca Argot, i compta amb el suport de la Diputació de Castelló, de l’Ajuntament de Vilafamés i del Museu d’Art Contemporani Vicent Aguilera Cerni.