juego lucky jet
agropacifico.mx

El passat dissabte, dia 24 va tindre lloc la celebració de la festivitat de Sant Antoni a la partida del Palmeral, amb un gran èxit de participació.

La celebració de la festivitat de Sant Antoni al terme municipal tenia la seua continuïtat el 24 de gener en la Partida del Palmeral amb una gran participació popular, tal com ha assenyalat la regidora de Festes, Marisa Torlá.

Tal com ve ocorrent durant els últims anys el vent i el fred han acompanyat aquesta entranyable tradició el que no ha sigut un obstacle perquè una gran quantitat de persones s’unira a la celebració.

I és que aquest tipus de tradicions populars no són possibles en un municipi com el de Vilafamés sense l’enorme col·laboració dels veïns que fan possible que siga un èxit.

La regidora de Festes, Marisa Torlá, ha volgut subratllar aquest fet atès que en tractar-se d’una celebració tan estimada com és Sant Antoni la presència de veïns que col·laboren en l’esdevenir de la mateixa encara és més important.

Torlà ha manifestat que “hem de donar les gràcies a un gran nombre de veïns del Palmeral per haver col·laborat de manera tan decisiva perquè de nou Sant Antoni fóra un rotund èxit”.

I és que, segons la responsable de Festes, van anar els responsables directes de fer-li els honors al sant patró i alhora que no faltara de res a tots els assistents, entre altres coses que van fer més d’una vintena de cocs diferents.

L’alcalde de Vilafamés, José Pons, per la seua banda, ha destacat la importància de celebrar tradicions tan arrelades amb la nostra cultura popular com la de Sant Antoni.

Pons ha subratllat que “en un món tan globalitzat i interdependent, celebrar aquest tipus d’actes ens fa tornar a admirar les nostres tradicions”.

Després d’aquesta celebració, el cicle de la festa de Sant Antoni es tancarà el pròxim mes de juny en la Partida de la Basseta.

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).