logo_servef-1L’ajuntament ha engegat la totalitat dels programes de foment d’ocupació, Salari Jove i Actuacions en el medi natural.

L’ajuntament ha engetat la totalidad de programes de foment d’ocupació subvencionats pel Servef, els quals compten amb el cofinançament del 80% del Fons Social Europeu.

Els programes subvencionats han suposat la contractació de tres joves en la modalitat de pràctiques durant un període de 6 mesos per a desenvolupar els projectes “Visites guiades i Administració general” i “Administració general – Biblioteca”. D’altra banda s’ha contrctat a una brigada dorestal, integrada per 4 treballadors amb una durada dels contractes de 2 mesos i 8 dies per a realitzar diferents actuacions en el PNM Sant MIquel tendents a la millora de l’entorn natural i a la prevenció d’incendis forestals.

El total subvencionat per a la contractació dels aturats ascendeix a 36.392,55 €, sent els diferents programes (Salari Jove i Actuacions en el medi natural) cofinançats en un 80% pel Fons Social Europeu.

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).