juego lucky jet
agropacifico.mx

La novena edició del concurs fotogràfic sobre el Paratge Natural Municipal Sant Miquel de Vilafamés ja està en marxa. Aquest concurs busca les millors fotografies realitzades dins dels límits del paisatge de Sant Miquel, a la muntanya del Mollet on se situa l’ermitori de la localitat de La Plana Alta. Les peces fotogràfiques hauran d’estar relacionades amb el paisatge, la vegetació, la fauna i el patrimoni cultural que alberga la zona i l’ermitori.

Cada participant podrà presentar un màxim de dues fotografies fins al 8 de setembre, quan tancarà el termini de presentació. Per a l’admissió i veredicte de les fotografies presentades es constituirà un jurat integrat pels membres del Consell de Participació del Paratge. Així doncs, es concediran tres premis: el primer lloc estarà guardonat amb 500 euros i diploma; el segon premi, patrocinat per la Caixa Rural de Vilafamés, amb 300 euros i diploma; i el tercer amb 100 euros i el respectiu diploma. Les fotografies rebudes, o una selecció d’aquestes, s’exposaran durant el cap de setmana de la festivitat de Sant Miquel de Veremes que se celebra a la fi de setembre.

Tota la informació i bases del concurs estan disponibles en aquest enllaç: https://vilafames.org/avisos/convocatoria-del-ix-concurs-de-fotografia-del-pnm-sant-miquel-paratge-descobert-2023/