Neus Trilles Andreu, serà la Reina de les Festes de 2015, mentre que Ivana Rodríguez Gil, Tania Ojeda Bermúdez, Anna Oliver Benet i Caterina Pachés Torlá seran les seues Dames d’Honor.

La regidor de Festes, Marisa Torlá, ha destacat l’aportació que han tingut la Reina de les Festes i les seues Dames d’Honor de 2014 en el transcórrer de les festes patronals celebrades en el municipi.

Torlá ha assenyalat que “des del consistori estem realment satisfets del treball desenvolupat per la reina i les seues dames en representació de tots els veïns de Vilafamés”.

Unes declaracions de la responsable de Festes que tenen lloc com a balanç general de 2014 i després de triar a les joves que els prendran el relleu al llarg de la temporada de festes de 2015.

I és que Marisa Torlá ha tingut paraules d’afalac per a la Reina Marta Monfort Guillamón, així com per a les seues dames María Verdoy Muntanyés, Belén Xiva Forés així com para Carmen Ortega Muntanyés.

Al seu torn, l’edil de Festes ha anunciat que la Reina de les Festes de 2015 serà Neus Trilles Andreu, mentre que Ivana Rodríguez Gil, Tania Ojeda Bermúdez, Anna Oliver Benet i Caterina Pachés Torlá seran les seues Dames d’Honor.

Igualment s’ha fixat per al dissabte 25 de juliol la celebració de la “nit del canvi” que és l’acte formal en el qual comença el mandat de la nova Reina de les Festes.

L’alcalde de Vilafamés, José Pons, per la seua banda, ha saludat de manera molt positiva l’elecció de la nova Reina de les Festes i les seues Dames d’Honor per a 2015.

Pons ha indicat que “és tot un orgull per al nostre municipi el poder estar representats per aquestes joves que seran les encarregades de portar el nom de Vilafamés en tots els llocs”.

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).